به پرتال گروه روانشناسي باليني خوش آمديد

جلسه با رئیس جامعه جهانی استرس و تروما

پروفسور میراندا اولف، رئیس جامعه جهانی استرس و تروما

جلسه با رئیس جامعه جهانی استرس و تروما
روز دوشنبه 24 اردیبهشت ماه، جلسه ای با حضور پروفسور میراندا اولف، رئیس جامعه جهانی استرس و تروما در محل گروه روانشناسی بالینی دانشگاه برگزار شد. در این جلسه که از اعضای گروه روانشناسی دانشگاه، برخی از اعضای هیات رئیسه انجمن روانشناسی ایران و جمعی از استادان روانشناسی صاحب اثر در حوزه استرس و تروما حضور داشتند به زمینه های همکاری آموزشی و پژوهشی فیمابین گروه روانشناسی بالینی، انجمن روانشناسی ایران و جامعه جهانی استرس و تروما پرداخته شد.

١٤:٠٣ - يکشنبه ٣٠ ارديبهشت ١٣٩٧    /    عدد : ١١٨٧٥    /    تعداد نمایش : ٧٠

خروج

جستجوی پیشرفته   جستجوی وب
کارگاه
حمایت‌های روانی اجتماعی در بلایا و سوانح
کارگاه: حمایت‌های روانی اجتماعی در بلایا و سوانح توسط آقای چاکری (دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی) زمان برگزاری: چهارشنبه 97/4/20 ساعت 9-12 محل برگزاری: بیمارستان روانپزشکی رازی- ساختمان بین‌الملل جهت ثبت‌نام به سامانه جامع آموزش مداوم پزشکی مراجعه و پس از عضویت در کارگاه ثبت‌نام نمایید.
 ١٠:٥٥ - 1397/04/13 - نظرات : ٠متن کامل >>
كارگاه ابزارسازي
كميته تحقيقات دانشجويي در نظر دارد در روز هاي 11 و 12 تير ماه سال جاري كارگاه ابزارسازي (با تدريس جناب آقاي دكتر عبادي و همكاران) براي اعضاي هيئت علمي و دانشجويان دكتري برگزار نمايد. با توجه به ظرفيت محدود كارگاه خواهشمند است مراتب به نحو مقتضي به اطلاع اعضا هيئت علمي و دانشجويان رسانده شود. لازم به ذكر است ثبت نام به صورت حضوري در كميته تحقيقات دانشجويي انجام مي گيرد.
 ١٠:٢٣ - 1397/03/27 - نظرات : ٠متن کامل >>

دانلود پروپوزال

ژورنال کلاب

کارگاه های آموزشی گروه روانشناسی بالینی